Locaties

Hotel & Restaurant Kinderdijk

Keuken
Ieder kwartaal wordt de menukaart van Hotel Kinderdijk vernieuwd. De koks verrassen u echter ook graag met leuke gerechten buiten de kaart om en staan in overleg altijd klaar om speciale wensen in te willigen. Bij de bereiding wordt voornamelijk met ambachtelijke producten. ”De keuken is de doorgaand geopend van 12.00 tot 21.00 uur. Het restaurant van 11.00 tot 22.00 uur.

Iets te vieren
De linkerzijde van het restaurant met zicht op de Noord kan, afhankelijk van de invulling van uw bijeenkomst worden gereserveerd voor gezelschappen tot vijftig personen. De rechterzijde van het restaurant is beschikbaar voor gezelschappen van vijftig tot honderd personen met zicht op de molens van Kinderdijk en op de rivier de Noord. Onderin Hotel Kinderdijk is de molenbar met eigen entree. U bent hier van harte welkom voor een receptie of borrel tot vijftig personen.

Overnachten
Al onze kamers zijn twee persoonskamers, deels met uitzicht op de molens of de rivier de Noord. Alle kamers hebben de beschikking over een eigen badkamer, gratis wifi. De Familiekamer is voorzien van een twee persoon bed en een bank  die we kunnen uitklappen als twee persoon bed daardoor kan deze kamer bezet worden door maximaal 4 personen

Ook leuk voor jou?

Theetuin
Molens

Kortlandse Molen

Kortland 36, Alblasserdam
Lunch

Bij de Keet & Speeltuin 't Balkengat

Vrij en Blijstraat 1, Kinderdijk
Horeca
Frans
High tea
Hotels
Oplaadpunt E-Bikes
Vergaderlocaties

Het Wapen van Alblasserdam

Dam 24, Alblasserdam
Frans
Diner
Lunch
Bootverhuur

Le Barrage

Dam 65, Alblasserdam
Horeca
Hollands
Lunch
Winkels
Streekproducten
Kado & feestartikelen
Attracties

Bezoekerscentrum Kinderdijk

Nederwaard 1b, Kinderdijk
Turks
Lunch
IJssalon
Chocolatier

Deliziosa

Plantageweg 21, Alblasserdam